Over Taxxo

Taxxo: heldere, objectieve en betrouwbare taxatie sinds 2008

Taxatiebureau Taxxo

In 2008 startte Antonio Melendez naast zijn makelaarskantoor Toon, het taxatiebureau Taxxo. Met veel kennis en ervaring in de woningbranche én met een heldere no-nonsense-aanpak, groeide Taxxo in drie jaar uit tot één van de grootste taxatiebureaus in Nederland. Met een notering in de top 10 van gevalideerde taxaties bij het NWWI, kun je concluderen, dat er vele taxaties op jaarbasis worden uitgevoerd.

Of er nu een groot kantoor staat met receptie en medewerkers in maatpak? Nee hoor. Ondanks het succes is Toon heel gewoon gebleven. Taxeren hoeft immers niet in een maatpak en persoonlijk contact staat nog altijd voorop. De markt is ondertussen sterk veranderd. De regels voor het taxeren ook. Verkoop en aankoopbemiddeling doen we daarom al jaren niet meer. Enkel en alleen taxaties. Taxxo voorziet belangrijke ontwikkelingen die op termijn een behoorlijke invloed gaan hebben op de waarde van uw woning. In 2019 gaat onze daarom dienstverlening iets veranderen. Naast het taxatierapport krijgt u een advies welke maatregelen u kunt nemen om uw woning veilig en waardevast te houden. Milieu en veranderingen in de samenleving spelen hier een grote rol in. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. De meeste taxaties worden uitgevoerd op basis van mond tot mond reclame. En dat is precies waar Taxxo voor staat: wij zijn toegankelijk, leveren goed werk en dat zegt zich voort.

Bekijk onze animatie

Prijs en kwaliteit
Prijs en kwaliteit

Wij doen waar we goed in zijn en leveren objectieve en betrouwbare taxatierapporten. Omdat wij niet investeren in statige kantoren en of dure bedrijfsauto’s, kunnen we ons volledig richten op onze core business: taxeren van woningen. En dat merkt u in de kwaliteit van onze service en rapporten én in de prijs. Een goede verhouding denken wij zo.

Service
Service

Een goede service is voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn een onafhankelijke partij, maar dat betekent niet, dat we niet met u mee kunnen denken als dat nodig is. We streven ernaar vragen en problemen zo snel mogelijk voor u op te lossen, zodat u precies dat krijgt, wat u van ons gevraagd heeft.

Toegankelijk
Toegankelijk

Een goed taxatierapport hoeft niet uit een duur makelaarskantoor te komen. Wij houden ons bezig met de basis: het opstellen van een helder en objectief taxatierapport. Dat doen we voor iedereen, en zonder poespas. U kunt ons altijd bellen voor informatie of een afspraak. We laten u graag weten wat we voor u kunnen doen.

Kwaliteit
Kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij het NWWI, Nederlands Woning Waarde Instituut. Elk taxatierapport dat wij uitbrengen wordt door het NWWI gevalideerd. Dat geeft u de garantie op een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact op via het aanvraagformulier op de website.

Meer informatie? Bel 033 245 49 67

Taxatie zonder poespas erkend nwwi bedrijf

White arrow up

Wilt u weten wat uw pand waard is?
Vul het taxatieformulier in voor een onafhankelijke taxatie.

Klik op onderstaande link en vul de gegevens in van het te taxeren object

Wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken?